.......:::::TEKNO PLUS::::::.......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.......:::::TEKNO PLUS::::::.......

Paylaşımın Doruk Noktası!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» FM 09 TANITILDI!!! İŞTE GÖRÜNTÜLER
Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 1:36 pm tarafından emregrl

» FOOTBALL MANAGER 2009 ÇIKIŞ TARİHİ
Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 1:30 pm tarafından emregrl

» Uydu Projesi'nde sona gelindi (göktürk)
Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 1:25 pm tarafından emregrl

» İŞKENCE TEKNİKLERİ
Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 3:02 am tarafından emregrl

» MASAÜSTÜ RESİMLERİ (1024 * 768 )
Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 7:57 am tarafından emregrl

Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 7:55 am tarafından emregrl

Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 7:51 am tarafından emregrl

Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 7:48 am tarafından emregrl

Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 7:46 am tarafından emregrl

TAKVİM
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
emregrl
Gökhan Zan: Ben hazırım Vote_lcapGökhan Zan: Ben hazırım I_voting_barGökhan Zan: Ben hazırım Vote_rcap 
furg
Gökhan Zan: Ben hazırım Vote_lcapGökhan Zan: Ben hazırım I_voting_barGökhan Zan: Ben hazırım Vote_rcap 
sabri34
birchan
ForeverRox23
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde İnternetin büyüyen vebali emregrl adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde .......:::::TEKNO PLUS::::::....... adresi saklayın ve paylaşın
Forum
Ortaklar
Anket

Gökhan Zan: Ben hazırım

YazarMesaj
furg
Modarötör
Modarötör
furg

Rap Sistemi :
Gökhan Zan: Ben hazırım Left_bar_bleue43 / 10043 / 100Gökhan Zan: Ben hazırım Right_bar_bleue

Gökhan Zan: Ben hazırım Empty
MesajKonu: Gökhan Zan: Ben hazırım   Gökhan Zan: Ben hazırım Icon_minitimePaz Tem. 27, 2008 5:39 am

Henüz topla çalışmalara başlamayan Gökhan Zan, "Hazır değil, takımla açığını kapatıyor" yorumlarının yanlış olduğunu söyledi.

Henüz topla çalışmalara başlamayan Gökhan Zan, “Hazır değil, takımla açığını kapatıyor” yorumlarının yanlış olduğunu söyledi. Milli futbolcu, “Ben milli takım ile birlikte çalışırken, arkadaşlarım uzun süre tatil yaptılar. Kimseden geri kalmış değilim. Sadece hocamın verdiği belli bir program çerçevesinde hazırlanıyorum. Artık sakatlık sorunum da yok. Omuzlarımdan ameliyat olmama da gerek kalmadı. Hiçbir oyuncu sakatlanıp kenarda kalmak istemez” açıklamasını yaptı.

1 sayfadaki 1 sayfası